En tung förlustSuck, de förlorade igen eller rättare sagt VT vann igen över UVA . De har nämligen vunnit 12 av de 13 senaste gångerna de spelat mot varandra, så en förlust för UVA var kanske väntat. Vad som inte var lika väntat var att VT vann med 38-0. Det var inte roligt för UVA att bli poänglösa. Förlusten innebar även att VT vann deras liga för den som vann matchen vann även ligan.

VT är förstås enormt glada eftersom de har slagit rekord genom att för första gången vinna 11 matcher den här säsongen och de har bara förlorat 1 match. Det var en av de första matcherna, mot Clemson.

Eftersom VT vann ligan får de spela en Championship-match mot vinnaren i en annan liga nästa helg och det råkar vara Clemson. Nu vill VT ha revansch och om de spelar som de gjorde idag, så har de stor chans att vinna och därmed även kanske klättra i rankingen.

Nu är det dax för fotboll igen. Vi gör inget annat på helgerna än ser matcher och nu är det hemmalaget Redskins som spelar på andra sidan USA, i Seattle mot Seahawks.

    

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0