Juholt tar priset

Nu har Julholt plötsligt slutat begära ersättning för sina utlägg. Tidigare tog han ersättning för allt, ja även för sådant som han inte var berättigad till. Man kan undra varför han plötsligt gör denna kovändning?

En orsak kan vara att han har fuskat så mycket att han nu fått dåligt samvete och vill betala tillbaka till staten. En annan teori är att han tycker att man ska stå på egna ben och inte belasta samhället. Alltså en diskret vink till alla bidragstagare. En annan vinkel kan vara att han inte längre vågar skriva reseräkningar för han vet att han inte är kapabel att göra rätt och vill inte torska igen.

Vilken anledningen nu är, så anser jag att Juholt gör helt rätt som försöker leva på sin väl tilltagna lön och inte sko sig på skattebetalarnas bekostnad. Han har ivarje fall lärt sig något under resans gång och det måste man ge honom en eloge för.

Vi ska vara glada att vi har Juholt som ständigt kan underhålla oss med hans fyndiga kommentarer. Det är toppen att han åker omkring helt gratis i Sverige, för han verkar ju själv betala för resor, mat och hotell och berättar om sina äventyr. Nyligen var han och hälsade på vd:n Boris Lennerhov på Gekås i Ullared. Juholt var så imponerad över att de ska bygga en sportsbar mitt i avdelningen för kvinnokläder på varuhuset, så han sa enligt Aftonbladet –      "Det är ju djävulskt uttänkt. Finns det ett Nobelpris i handelsstrategi så borde han (vd:n) få det".

Juholt tycker att det är så smart att männen kan sitta i en sportsbar och äta & dricka medan fruarna provar kläder, att idén är värd ett Nobelpris. Om det är en sportsbar så är väl meningen att det ska serveras alkohol? När familjen kommer dit, sätter sig männen i sportsbaren medan kvinnorna shoppar och efter ett par öl lättar de gärna på plånboken. Vilket koncept, det är verkligen värt ett Nobelpris!

Man blir så imponerad av Juholts entusiasm och jag ser redan fram emot fler trevliga reseberättelser från Juholts traditionella valrörelse, som han själv kallar det för. Med tanke på att valet är först 2014 och att han är outtröttlig, som Juholt själv säger, lär vi få höra mycket från honom.

 

       

Söndagens dynamit var att Juholt vill ge Gekås vd Nobelpriset i handelsstrategi.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0