They don't get it!

Håkan Juholt och Herman Cain har minst en sak gemensamt och det är att de inte ger upp.

         
Juholt inser inte att hans förtroende hos svenska folket är förbrukat, utan han tror att han ska vinna valet 2014. Det är visserligen ett par år dit, men svenska folket glömmer inte. "Tobleroneaffären" blev Mona Salins fall och hon återhämtade sig aldrig. Om Juholt vill att hans parti ska vinna valet 2014, bör han nog börja fundera på att avgå innan det är för sent. Så ge upp, Juholt!

Herman Cain som är presidentkandidat för det republikanska partiet har blivit anklagad för att sexuellt trakasserat fyra kvinnor. En kvinna framträdde igår och berättade sin historia om hur Cain varit sexuellt närgången mot henne för 14 år sedan. Om dessa anklagelser är sanna eller ej vet man inte eftersom ord står mot ord. Man vet inte heller om Juholt avsiktligt fuskade med hyresbidragen, eftersom det inte fanns några bevis. Cain säger att det är falska anklagelser och forsätter sin kampanj men det finns ingen chans i världen att Cain kommer att bli USAs nästa president. Så ge upp, Cain!

Jag kan inte annat än tycka synd om båda dessa män som fastnat med fingrarna i syltburken. Det kanske är så att båda talar sanning och är oskyldiga, men när det handlar om positioner som Sveriges statsminister eller USAs president kan man inte chansa och välja någon med tvivelaktig bakgrund. Vi måste kunna lita på vad de säger och deras omdömmen. Dessa kandidater måste tåla att bli granskade från topp till tå, inifrån och ut och de måste komma ut som i princip felfria.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0