Veckans smak

Ni måste titta på den här klippet från en intervju med presidentkandidat Herman Cain som gjordes av  Milwaukeetidningen Journal Sentinel. Detta är ytterligare ett bevis för att det finns många presidentkandidater som inte är redo för uppdraget att bli USAs näste president.Igår presenterades flera nya opinionsundersökningar där några visade att Newt Gingrich har erövrat ledningen. Detta är också ett bevis för hur dåligt det står till med de republikanska presidentkandidaterna. Under ett par månader har har det växlat från att Bachmann har varit stjärnan, till Perry, till Cain och nu till Gingrich. Mitt Romney har legat stabilt runt 25% men hela tiden försöker väljarna hitta ett bättre alternativ och därför är det ständigt nya namn som toppar listorna. 

  Newt Gingrich "veckans smak"


Jag är inte så förvånad att Gingrich leder efter senaste debatten. Perry har gjort bort sig åtskilliga gånger tidigare och gjorde inget övertygande intryck, Romney pratade bara om hur dålig Obama är och Cain sa inte så mycket om utrikespolitiken. Det kan man i och för sig förstå nu, att det är bättre att vara tyst när man inte har någon kunskap om vad som händer i världen. De andra kandidaterna som verkligen har erfarenhet av utrikespolitik fick för litet utrymme. 

Nu undrar man hur länge "månadens smak" eller rättare sagt "veckans smak" ska vara. Hur lång tid kommer det ta innan Newt Gingrichs stjärna dalar? Jag vågar inte gissa, men jag hoppas det går snabbt. Förhoppningsvis har de sparat de bästa kandidaterna till sist. Kanske kommer Jon Huntsman att få chansen på slutet, när alla andra kandidater har visat för amerikanska folket att de inte är redo för att bli USAs nya president och commander in chief. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0