Lyxlägenhet, ja tack!
Nordea har köpt en lyxlägenhet på Östermalm för 22,5 miljoner kronor till sin vd, Christian Clausen samtidigt som 2000 personer får sluta på Nordea.

Detta har kanske inte med varandra att göra för Clausen måste ju ha någonstans att bo och tydligen fanns det inte så många lägenheter att välja på i Stockholm. Det blir säkert billigare för Nordea att betala dessa fjuttiga miljoner för lägenheten samt att renovera upp den för ytterligare miljoner, än att kompensera för hans dubbla boende. Clausens lön är ju så dålig, han tjänar bara knappt en miljon kronor i månaden, att det är klart att han måste ha hjälp. Eftersom Clausen är från Danmark har han även en bostad där, men som han själv betalar, vilket är fantastiskt.

Jag blir så trött på detta daltande med alla stackars vd:ar och styrelseordföranden som trots megalöner aldrig är nöjda utan bara ställer krav och tar emot ersättningar för allt. Fallskärmar, pensioner, bonusar och arvoden trots miljonlöner tillhör denna elitgrupp, som alltid håller varandra bakom ryggen.   

     
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0