It's over, Juholt!

Hur lång tid ska det ta innan han förstår att det det är kört? Kanske detta är konsistent med att Juholt aldrig förstått att han måste vara ärlig och varsam med skattebetalarnas pengar och att han inte heller ser sin egen skuld. Juholt verkar ha så höga tankar om sig själv att han inte bara tror att det är ok att fuska (medvetet eller omedvetet) utan också, att han ska komma undan konsekvenserna.

Hur kan han tro att svenska folket nöjer sig med en potentiell statsminister som inte kan skilja mellan rätt & fel och mitt & ditt? Nu är inte Juholt dömd för något brott och kan kommer säkert inte att bli det, men i mina ögon är han redan dömd för att vara en inkompetent person och politiker. Varför måste hans partikamrater fortsätta försvara honom när det är uppenbart att något inte står rätt till med hans moral?

Nu är det dax för Juholt för att lämna arenan och tacka för sig. Han skulle gjort det för flera dagar sedan för då hade både han och vi sluppit den här pinsamma situationen. Han kan gärna ta med sig de personer som fortfarande försvarar honom, för deras moral är också tvivelaktig.


Kommentarer
Postat av: Camilla

Han har fått ett nytt namn Ljugholt han kan vi klara oss utan

2011-10-13 @ 18:11:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0