En av de bästa
Det är väl ingen som undgått att höra att Whitney Houston hittats död i ett hotellrum. Hela USA och kanske resten av världen är chockad över detta. Det är fruktansvärt tragiskt att att en sådan talang dör alldeles för tidigt och i onödan, men så enormt chockad är inte jag.

Whitney Houston har drogat i mer än 20 år så jag är istället förvånad över att hennes kropp har orkat med detta tunga missbruk. Det är många stora artister som bland annat Michael Jackson och Amy Winehouse, som också dog alldeles för tidigt på grund av droger.

Det är kanske på tiden att folk vaknar upp och inser att man faktiskt kan dö i förtid av missbruk eftersom man utsätter sig sig själv för stora risker. Hoppas unga människor tänker på det när de står inför sin debut av att prova någon drog.    

Ikväll är det Grammygalan och då kommer Whitney Houston att hyllas som den otroliga popikonen och artisten som hon en gång var, innan missbruket förstörde henne. Det paradoxala är att det kommer att användas alla former av droger, både före och efter galan, trots att alla vet att det var förmodligen det som dödade henne.

Jag uppmanar därmed alla artister att hedra Whitney Houston och hennes dotter genom att låta bli drogerna ikväll och även i framtiden.

Kommentarer
Postat av: Moster

Inte nog med att man sätter sin egen hälsa på spel. Dessutom finansierar men de kriminellas verksamhet.

2012-02-13 @ 18:55:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0