Veckans grodor

De republikanska kandidaterna fortsätter underhålla de amerikanska väljarna med nya grodor.
                                                                     
Herman Cain  är nu anklagad av en kvinna, Ginger White, för att haft en affär med henne under 13 år. Cain förnekar att det har varit en sexuell relation men erkänner att hon är en vän till honom samt att han givit henne ekonomiska bidrag. Anledningen ska vara att hon har haft det svårt ekonomiskt och eftersom han, enligt honom själv, är en sådan snäll och omtänksam person så hjälper han gärna andra med pengar. Om relationen är helt oskyldig, varför berättade han då inte det för sin familj?

Michele Bachman  uttalade sig om att det var bra att England stängde sin ambassad i Iran och sa samtidigt att om hon var USAs president skulle hon gjort samma sak med USAs ambassad. Det var menat som en känga åt Obamas administration men som snabbt vändes mot henne själv, eftersom USA inte haft någon ambassad i Iran sedan 1980. Det gäller att veta vad man pratar om innan man kritiserar.

Rick Perry  valtalade i veckan för studenter, och han sa att han ville ha röster från alla som fyllt 21 år den 12 november 2014. Det är besynnerligt att en presidentkandidat inte känner till att man kan rösta i presidentvalet när man fyllt 18 år. Dessutom är valet den 6 november och inte den 12:e. Man börjar undra hur det står till med hans kunskaper när han inte känner till elementära saker som hur gammal man ska vara när man får rösta. Undrar också hur det står till med staten Texas efter 10 år under hans styre. Dessutom efterträdde han George W Bush.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0