Årets match

Så är det alldeles tomt och tyst i huset igen. Barnen åkte till sina skolor idag på morgonen för att hinna tillbaka för att se årets viktigaste match.

Vår dotter gå på Virginia Tech (VT) och vår son går på University of Virginia (UVA). Dessa skolor är ärkerivaler både vad det gäller det akademiska och den viktigaste college sporten, nämnligen amerikansk fotboll. Det finns fler än 200 college fotbollslag i USA och det är oehört pristigefyllt för ett college att ha ett bra lag. 


VT är ett väldigt bra lag och är rankade som nr 5.

   

UVA hade tidigare bra lag, men har inte spelat så bra de senaste 10 åren. I år har de däremot haft en mycket bra säsong och är nu rankade som nr 24.

   

VT har i år vunnit 10 matcher och förlorat 1. UVA har vunnit 8 matcher och förlorat 3.Idag möts lagen på Scott Stadium på UVA, där 61 500 personer kommer att se årets match. Vi ser matchen hemma på tv. Det är så spännande att se vem som kommer att vinna! Det svåraste är dock att välja vem man ska heja på eftersom det är son mot dotter. Jag håller alltid på "underdogs" så jag hoppas UVA vinner och min man håller på VT. Må bästa lag vinna!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0