Vad har hänt Sky?

 
Det är nu en vecka sedan Sky, 2 år, försvann och han är fortfarande borta.

Följande hände förra söndagen enligt Skys mamma. Sky var sjuk så hon åkte iväg med honom och hans 4-åriga syster för att uppsöka ett sjukhus. Bensinen tog slut så mamman tog med sig dottern och gick för att hämta bensin. Hon lämnade kvar sin sjuke son som sov i den olåsta bilen. På bensinmacken köpte hon ingen bensin, utan ringde bara till en väninna och bad att bli hämtad av henne. När mamman och dottern kom tillbaka till bilen efter en timme, var Sky borta och hon larmade 911.

Polisen sökte igenom området med hjälp av bland annat hundar, men kunde inte finna något spår av Sky utanför bilen. De hittade ingen bensindunk vi utan såg att det fanns flera liter bensin kvar i bilen som hade räckt för att köra flera mil. Det var inte något fel på bilen utan den gick att köra. Mamman hade inga värdehandlingar med sig för hon hade lämnat sin väska hemma. Polisen kopplade snabbt in FBI eftersom de misstänkte att något var fel, eftersom mammans historia stämde inte.

Mamman lider av psykisk sjukdom i form av tvångsmani och får behandling för det. Hon kan städa i timmar och hon kan också lämna de små barnen ensamma utan övervakning. Skys föräldrar genomgår en uppslitande skilsmässa. De hade precis haft ett flera timmar långt möte med sina advokater och kommit överrens om att mamman skulle ha hand om barnen, medan pappa skulle få umgängesrätt. Några dagar senare rev mamman upp det beslutet.

Polisen noterade också att dagen innan Sky försvann, visade tv en episod av "Law & Order" som handlade om en kvinna som lämnade sitt barn i en bil för att handla blöjor och när hon kom ut var barnet borta. Det är många frågtecken kring det här fallet. Skys pappa har gjort en lögndetektortest och samarbetar medan mamman vägrar helt. Hon har tagit in på ett hotell och dottern är omhändertagen och bor hos en fosterfamilj.

Ingen vet om Sky var med i bilen förra söndagen och ingen, mer än mamman, har sett Sky två veckor före han försvann. Utredarna frågade storasyster om Sky var med i bilen och hon sa ja, men en 4-åring kan mena att han var med vid ett annat tillfälle. FBI har undersökt lägenheten för att se om det fanns bevis som talade för att Sky hade varit där nyligen. De letade efter använda blöjor, mat för en 2-åring, använda nappflaskor och så vidare, men hittade ingenting som kunde bevisa något.

Polisen och FBI måste få mamman att samarbeta och berätta sanningen. Fram tills dess är det bara att hoppas att Sky har det bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0