Sky är fortfarande försvunnenSky, den 2-årige pojken som fösvann från en bil i söndagsmorse mellan 9.00-10.00, är fortfarande försvunnen. Mamman lämnade Sky fastspänd i hans bilstol, i en olåst bil, medan hon och hennes 4-åriga dotter gick för att hämta bensin. De gick cirka 2 km till närmsta bensinstation och när de en timme senare kom tillbaka till bilen, var Sky borta. Det fanns inga spår efter inbrott eftersom bilen var olåst. Polis och polishundar samt ett 50-tal frivilliga letade under hela söndagen, men utan resultat. Nu är FBI inkopplad.

Föräldrarna har tidigare blivit dömda till samhällstjänst och till föräldrautbildning, för att ha lämnat sin baby ensam i bilen.

Hur kan man lämna sitt barn i en olåst bil? Om mamman nu lämnade honom där? Mamman berättade för polisen att hon och hennes dotter hade hämtat bensin på en bensinstation, men det fanns ingen bensindunk i eller vid bilen. Ingen vet vad som hänt Sky, men vi får hoppas att det inte dröjer länge innan han kommer hem igen.

Varje dag försvinner cirka 2000 barn under 18 år i USA. Cirka 45% av dem rymmer frivilligt, 7% blir bortförda av någon familjemedlem, 2% blir bortförda av någon utanför familjen. Resten av barnen, nästan hälften, har rapporterats försvunna på grund av misstag eller av andra orsaker där brott inte begåtts.


Kommentarer
Postat av: Moster

Ofattbart att man kan lämna sitt barn. Jag blir inte bara ledsen, jag är djupt oroad och förtvivlad. Hur kan man? Hur tänker man? Hur känner man?

2011-11-08 @ 18:13:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0